Integritet, kvalitet og højt fagligt niveau​

​Om Hyret

​Hyret er et danskejet vikar- og rekrutteringsbureau, der siden 2006 har leveret dygtige og erfarne socialrådgivere i hele landet. Hør hvad en af vores mange kunder siger om samarbejdet her.

Hyret er startet pga. den stigende efterspørgsel i kommunerne på socialrådgivere og socialformidlere, som følge af det ekstraordinære pres på de engagerede fastansætte. Efterspørgslen skyldes ikke mindst de seneste års lovændringer og øget kompleksitet pga. den intensive fokus på behovet for dokumentation og opfølgning i sagsbehandlingen.

For at imødekomme kommunernes behov for kvalificeret arbejdskraft, har Hyret derfor oprettet et team bestående af uddannede og rutinerede socialrådgivere og socialformidlere samt erfarne sagsbehandlere.

Hyrets personalekonsulenter er selv uddannet socialrådgivere og har i mange år arbejdet som sagsbehandlere samt udført konsulentopgaver for kommuner.

Vi er altid klar med et svar​

Du kan altid skrive til os, så står du og er i tvivl så kontakt os. Vi vender altid tilbage hurtigst muligt med et kompetent svar.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Download vores brochurer​